Freebies 

 

Persoonlijk hou ik echt extreem veel van overzicht. Het geeft mij een stukje rust in het dagelijks leven. Als ik kalenders wil kopen die mij dus structuur geven in een winkel, vind ik ze belachelijk duur. Soms sta ik echt van te kijken hoeveel er voor een kalender wordt gevraagd, die er super basic uit ziet. En ja je hebt wel goede kwaliteit papier, maar voor datzelfde geld kan ik zeker 2 nieuwe pakken A4 papier kopen. En aangezien alles steeds duurder wordt, ga je automatisch steeds meer kijken naar de prijzen. 

 

Lang leven mijn creativiteit en handigheid met het zelf maken van kalenders en lijstjes. Het geeft mij ook rust in mijn hoofd, waardoor ik het heel leuk vind om ze te maken. 

 

Gratis te downloaden. voor iedereen die meer structuur zouden willen creëren.

Kalender 2022 Met Feestdagen
PDF – 1,7 MB 88 downloads
Kalender 2023 super basic
Kalender 2023 super basic
PDF – 253,5 KB 74 downloads

Kalender 2023 basic
Kalender 2023 basic
PDF – 234,9 KB 76 downloads
Motivatie Kalender Neutraal Warm
PDF – 230,8 KB 74 downloads
Motivatie Kalender Met Tabel
PDF – 259,5 KB 71 downloads

 

In dit vakje wat onder elke dag staat bij basic kalender, schrijf ik mijn werk tijden op, en die van mijn man lief. Als ik werk kleur ik de ene helft in en als manlief ook werkt kleur ik hem helemaal in. Zo zie je in één oogopslag, als je er snel voorbij loopt, wanneer wie welke dag werkt.

 

Maar je kan er ook zelf iets anders in vullen wat voor jou fijner is. Zoals zwemlessen bijvoorbeeld, van de kids. 

En een paar andere handige tips voor de kalender:

 

  • bij notities noteer ik verjaardagen. Die markeer ik weer met mijn uitgekozen verjaardagen kleur, en de datum van de dag kleur ik ook in op de maand kalender zelf.
  • naast de maand kalender heb ik gekleurde bolletjes waar ik de week nummers noteer. Zo weet ik voor mijzelf (en voor mijn werk) in welke week we leven. 
  • Ik plak de kalender op of naast mijn koelkast, aangezien dat de eerste plek is waar ik sochtends te vinden ben. 
  • Ik plak mijn kalender niet helemaal op, ik hou het bij 3 maanden vooruit. De rest bewaar ik in een mapje, in de keuken. 
  • Je kan de kalender ook voor anderen doeleinden gebruiken. Ikzelf gebruik hem bijvoorbeeld ook om mijn blog vooruit te plannen wanneer ik wat moet schrijven en online zet, en wanneer ik mijn social media moet gebruiken. Super handig en overzichtelijk. Dus je kan hem ook gebruiken voor het zaden van planten voor je moestuin, en noteren wanneer wat gezaaid moet worden en in de grond moet planten. 
  • Als je toch de luxe feeling wilt hebben, kan je het ook op teken papier afdrukken. Dat vaak wat dikkere papier, waardoor het al gelijk en hele andere uitstraling krijgt. Dat kan je vaak bij de action kopen. Let er alleen wel op dat als je het uit een tekenboek scheurt, dat er niet papier deeltjes in de printer valt/ blijft hangen.

 

Zijn er dingen die er ontbreken, waarbij jij denkt ‘dat zou super handig zijn!’ Neem dan vooral contact met mij op Klik Hier, en wie weet maak ik een nieuwe die hier op komt te staan. Voor iedereen te downloaden.


Daily’s 

Daily Happy
PDF – 231,2 KB 70 downloads
Daily Goals By Nienke
PDF – 234,6 KB 72 downloads

Oude gewoonte tracker
PDF – 314,8 KB 76 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.