Hier ben ik momenteel mee bezig Feb/2022

Gepubliceerd op 7 maart 2022 om 14:47

 

Momenteel tussen alle dagelijkse leven en bezigheden, ben ik af en toe even helemaal van de wereld met mijn nieuwe teken project, en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met hoe het ervoor staat. Soms is het gewoon even lekker om je speciale pen te pakken en op procreate even eindeloos je creatief en fantasie de vrije loop te laten gaan.

Even helemaal niets waar je aan hoeft te denken en puur gefocust op hetgeen wat ik op dat moment teken. zelfs Lazlo kan eindeloos praten zonder dat ik het door heb, waarbij ik zo nu en dan een kussen naar mijn hoofd gegooid  krijg haha! Alsof ze het aanvoelen en met grote uithang borden boven mijn hoofd hangt dat ze juist dan moeten gaan praten tegen mij. Helemaal uit mijn fijne vibe, maar ag, ik zit er ook vaak genoeg er zo weer in.  

 

De inspiratie haal ik vaak van Pinterest, en tegenwoordig haal ik er ook voorbeelden vandaan hoe de basis moet worden, en van daaruit gaat het meestal allemaal vanzelf. Mijn AirPods gaan in mijn oren, en vrijwel meestal zet ik noise canceling aan zo dat ik echt absolute focus heb voor wat ik ga tekenen. Mijn muziek wat ik luister hangt heel erg af van mijn mood, en per dag wild dat nog elke keer weer verschillend zijn. Zo nu en dan ga ik ook super random helemaal los op de beat van mijn muziek, om erna weer heel serieus verder te gaan. Soms moet dat gewoon eventjes omdat ik zo extreem op kan gaan in de muziek en mijn tekening wat denkbeeldig tot leven komt en steeds meer leven krijg na mate ik steeds verder ga.

 

af en toe kijk ik nog wel naar mijn voorbeeld om te zien of alles nog klopt en pas het hier en daar weer aan of begin overnieuw als het moet. Verder absoluut niet perfectionistisch hoor, en vraag ook helemaal niet veel van mijzelf. Ik vind het zo gaaf om te zien hoe een paar lijnen uit eindelijk zo iets moois kunnen worden, of de tekening nou lukt of niet. Elke keer leer ik steeds weer technieken die ik in de volgende projecten toe pas, maar voor alsnog ben ik hier heel druk mee bezig! En geniet ik hoe mijn tekening steeds dichter bij het eind resultaat komt, en soms ook gewoon trots voel als ik er naar kijk. Nog net niet als een 12 jarige haar tekening vol trost laat zien, ‘of misschien toch stiekem wel als een 12 jarigen.’


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.