Ik ben moeder en dit

Gepubliceerd op 27 januari 2022 om 11:34


I’m a mother and

This is one of those days

 

Vandaag is het letterlijk one of those days die je het liefst maar gelijk overslaat en  voelt als of het niet snel genoeg kan gaan. Want als je een k*t dag hebt gaat de dag uitermate bijzonder langzaam… heel langzaam. 

 

Het begint meestal in de ochtend als ik opsta en er gebeurd iets waarbij letterlijk allemaal alarm bellen af gaan in mijn hoofd en ook letterlijk denk; ooohh hell no! Meestal probeer ik er nog het beste er van te maken maar na een aantal ongelukken en klunzig blunder’s  verder heb ik het dan maar toch op gegeven.. en dat allemaal net als mijn zoontje Max (bijna 15 maanden) ook nog eens de waterpokken heeft en er vandaag heel veel last van heeft. Super zielig! Maar meneer uit het ook op een ik ben een blok beton aan je been en ik doe alles wat niet mag manier. Lekker dan. Inmiddels heeft ie vrijwel alle keuken kastjes uit geruimd terwijl ik alles op aan het ruimen ben *mama keek 2 seconden niet*  en in diezelfde 2 seconden bij de tv staat en de sonos op de grond gooit. 

 

*zuchtend* ik tel tot 100, misschien wel 2 keer tot 100 tellen. 

Manlief had ik ook al ingelicht over de gebeurtenissen en ik zag in de verste verte een kernbom afgaan *oeps* misschien had ik de sonos  gebeurtenis maar beter niet kunnen vertellen, onze papa en partner in crime “oom Dagobert” is nogal zunig met zijn speeltjes.

 

Max heeft sinds vandaag echt last van zijn waterpokken, ik douche hem nu elke dag en geef hem schonen kleding aan en smeer zijn gevoeligste plekjes in met zalfjes want ik ben een mama die alles googled en dan letterlijk alles in huis haalt want je zou het maar net nodig hebben. Big spender. Voor slapengaan nog even het gevecht tussen mijn zwijntje Max en paracetamol in zijn kontje *0-1 voor mama* en nu slaapt ie heerlijk in zijn warme bedje. 

 

Ik zit inmiddels aan koffie nummer 10 en ook even op adem komend en mijn errors te verwerken. Hoopvol en moed bij elkaar te verzamelen dat het alsnog een goede dag zal worden! “Fingers crossed “ 

 

You can do it mama!
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.